O nama

Brinite za svoj san

SWISSVAX – Kako njegovati snove™

Tvornica voskara od 1930. godine

Swissvax je vrhunski brend u njezi automobila
Luksuzni segment koji ima visoku razinu internacionalnosti i prema kojem automobilski entuzijasti diljem svijeta pokazuju veliki afinitet. Swissvax je, između ostalog, prvi izbor raznih proizvođača automobila u premium segmentu za pružanje visokokvalitetnih proizvoda za njegu vlastitog brenda
da nam omogući razvoj i proizvodnju.

Swissvax nudi kompletan sustav njege za automobile i
Jahte. Sastoji se od pranja, čišćenja, njege i
Komponente za brtvljenje koje su sve skladno usklađene jedna s drugom.

Kao i mnogi drugi jedinstveni proizvodi, i ovaj je stvoren
Proizvedeni proizvodi izvorno za obiteljskim kuhinjskim stolom. Stara drogerija "Anwander" u Zürichu bila je i laboratorij i proizvodno mjesto za prve limenke karnauba voska za automobile i čamce, koje su se prvotno proizvodile samo za osobnu upotrebu djeda i osnivača tvrtke Hansa Anwandera.

Ovi proizvodi se i dalje izrađuju isključivo ručno u našoj tvornici voska i pune limenku po limenku. Visokokvalitetna receptura ne dopušta industrijsku proizvodnju. Jednostavno ne pristajemo na kompromise u pogledu naše strasti za proizvodnjom najboljih voskova i proizvoda za njegu. Pozivamo vas da doživite osjećaj depilacije voskom koji Swissvax čini tako popularnim i poznatim diljem svijeta.

Do 2009. Swissvax je bio poznat i kao švicarsko ulje.

Razlika

Za razliku od konvencionalnih politura, Swissvax voskovi ne sadrže abrazive i mogu se koristiti na svim vrstama boja: na modernim sustavima boja na bazi vode, na takozvanim nano bojama pa čak i na starim nitro bojama. Swissvax se sastoji od dvije komponente, a to su Cleaner Fluid Regular predtretman i karnauba vosak. Voskovi su jednostavni i ugodni za korištenje i ne ostavljaju bijeli trag na gumi ili rubovima.

Carnauba je najtvrđa, najčišća, najprozirnija i još to
najskuplji prirodni vosak na svijetu. Proizvodi se od vrhova lišća
Dobivena je brazilska lepezasta palma “Copernica prunifera” koja je klasificirana prema boji i bistrini. Najviša je kvaliteta klasificirana kao rijedak Grade One Carnauba i koristi se za naše voskove. Razina sjaja
povećava se što više karnaube ima u receptu. Dok konvencionalni voskovi za automobile sadrže 3% do 5% karnauba voska, formulacije Swissvaxa sadrže jednu od najvećih koncentracija dostupnih na tržištu od 30% do 76% volumena.

Za razliku od konvencionalnih politura – lakirane površine
samo ispolirajte do sjaja, dok donji slojevi boje postaju sve suši i polako nestaju - Swissvax Carnauba formule obogaćene uljnim ekstraktima marakuje, naranče, avokada i vanilije vraćaju laku duboki sjaj koji je izgubila. Rezultat je dubok, jedinstven "mokri izgled" koji oduševljava kolekcionare i automobilske entuzijaste diljem svijeta.

Tajna Swissvaxa

Tajna Swissvaxa leži u iznimno postojanim formulacijama karnauba voska, koje nastaju nakon višesatne proizvodnje od mikročestica dvostruke stijenke - tzv.
Mikrokapsulacija.

Strast 

Švicarska reputacija kvalitete i preciznosti ogleda se u našim proizvodima. Privatno smo strastveni zaljubljenici u automobile i brodove već više od tri generacije. Hobi s radostima i tugama koje jako dobro poznajemo i koji nas svakodnevno motiviraju da pronađemo zanimljiva rješenja za njegu osjetljivih područja. 

Duboko reflektirajuće površine

Čvrsto vjerujemo da bi njega automobila trebala biti jednostavna. Jer samo jednostavna njega vozila postaje redovita njega, preduvjet savršeno održavanog automobila. 

Samo dobre namjere i korištenje pravih proizvoda za njegu nisu jamstvo dobrog rezultata. Samo pravilan slijed i korištenje posebnih tehnika njege vodi do željenog uspjeha.

Naručite naš besplatni Swissvax priručnik za njegu automobila ili jahti. Uz sve proizvode i njihovu pravilnu upotrebu, pronaći ćete mnogo vrijednih savjeta za njegu.