Briga o vodstvu

Savršeno čišćenje, njega i brtvljenje prirodne kože, umjetne kože i tkanina. Za vaš interijer i vaša auto sjedala.

Njega i čišćenje kože za automobil sa Swissvaxom

Za glatku kožu otvorenih pora, zatvorenu i vegansku kožu

U vašem automobilu postoji mnogo kožnih područja i vrsta kože. Od glatke, veganske kože otvorenih pora do alcantare. Visokokvalitetna kožna sjedala i visokokvalitetna kožna unutrašnjost trebaju dobro čišćenje i njegu kako biste u njima mogli dugo uživati. Stara koža može postati krta i popucati. Novoj koži je potrebno brtvljenje i zaštita.

U Swissvaxu ćete pronaći široku ponudu proizvoda za njegu kože vašeg vozila. Komponente za čišćenje, njegu i brtvljenje usklađene su u cjeloviti sustav njege za dobrobit materijala vozila.

U nastavku ćemo vam dati savjete za njegu različitih vrsta kože u automobilskom sektoru.

To znači da ljepota i funkcija vaše kože ostaju onakvi kakvi bi trebali biti od samog početka - jednostavno savršeni s proizvodima SWISSVAX-a - marke posvećene bezuvjetnoj kvaliteti

Nova glatka koža

Proizvođači i dobavljači automobila daleko su odmakli u želji da unutrašnjost automobila učine estetskom i izdržljivom. Posebno je koža, kao prirodni proizvod, obrađena na način da je proces starenja s blijeđenjem boje ili skupljanjem materijala postao gotovo nepostojeći. Inovativni površinski premazi učinili su ih otpornima na ogrebotine i mrlje: proizvod jednostavan za održavanje prilagođen našem vremenu.

Brigasvjetlo Ali to ne znači brigubesplatno!

Zagađenje se događa i na modernim površinama, a evo naše preporuke protiv toga:

- Očistite glatke kožne površine sredstvom za čišćenje kože Sredstvo za čišćenje kože / Sredstvo za čišćenje kože Forte ovisno o prljavštini i četkici za čišćenje kože. Za one perforirane
Površine (kao što su ventilirana sjedala) koristite spužvu za čišćenje.

- Uklonite nastalu pjenu i otopljenu prljavštinu mekom krpom Detailtuch ili onaj žuti Mikropranje.

- Ponavljajte postupak sve dok se prljavština još uklanja.

- Radite u manjim dijelovima kako se tekućina ne bi osušila. Iznenadit ćete se koliko je površinske prljavštine
Uklonit će se. Koži se vraća izvorni, blago mat izgled.

Nova kožna brtva sa Kožna glazura Štiti glatku kožu od promjene boje traperica i habanja. Jednostavno s globom
Nanesite spužvu kružnim pokretima od šava do šava. Bezbojno brtvilo se suši u samo nekoliko minuta i nije sjajno.

Molimo nemojte koristiti naše proizvode na bivoljoj ili antilop koži.

Nemojte tretirati anilinsku kožu (kožu s otvorenim porama) sredstvom za čišćenje kože Forte i/ili četkom.

Glatka koža s otvorenim porama ili pokrivena?

Nanesite kap vode na skriveno područje i lagano je razmažite prstom. Ako upije vodu, radi se o koži otvorenih pora.

Korištena glatka koža

Ovdje vam predstavljamo savjete za njegu koji se prvenstveno odnose na presvučenu glatku kožu. To je ono što unutrašnjosti od prirodne kože u novim automobilima mogu učiniti
kao i stari kožni materijal u mladim i starinskim automobilima.

1. Očistite glatke kožne površine ovisno o tome koliko su prljave Sredstvo za čišćenje kože / Sredstvo za čišćenje kože Forte i četkom za čišćenje kože. Za perforirane površine (perforirana koža) koristite spužvicu za čišćenje.

2. Uklonite nastalu pjenu i otopljenu prljavštinu krpom za detalje ili žutom Mikropranje.

3. Radite u manjim dijelovima kako se tekućina ne bi osušila.

4. Nakon što se površina potpuno osuši, nanesite Kožno mlijeko s aplikatorom za tkaninu. Koristite malu količinu materijala i ostavite da upije. Ako je koža i dalje suha, ponovite postupak.

Molimo nemojte koristiti naše proizvode na bivoljoj ili antilop koži.

Nemojte tretirati anilinsku kožu (kožu s otvorenim porama) sredstvom za čišćenje kože Forte i/ili četkom.

Koža s otvorenim porama ili presvučena?

Nanesite kap vode na skriveno područje i lagano je razmažite prstom. Ako voda upije, radi se o koži otvorenih pora.

Posebna rješenja problema

Brtvljenje - Popravak - Savitljivost

Leather Glaze Lederversiegelung

Nova koža ne treba kožno mlijeko, ono je kroz
Proces štavljenja još uvijek dovoljno zaštićen. Međutim, nova koža treba imati kožnu brtvu od samog početka Kožna glazura biti zaštićeni od habanja i prijenosa boje s traperica i druge odjeće. Leather Glaze je bezbojan, sjajan i može se nanositi spužvicom s finim porama i kružnim pokretima od šava do šava.

Leather Healer ton kože

Jastuci sjedala, upravljači, ručice mjenjača i nasloni za ruke od glatke kože pokazuju znakove istrošenosti. To je obično bezopasno habanje kao što je istrošena boja ili ogrebotine. S pravom bojom kože mogu se popraviti. Leather tint za glatku kožu nanosi se finom spužvicom kružnim pokretima od šava do šava.Suši se za nekoliko minuta i ne briše se (bez kreme).

Leather Gloss Corrector mat ili sjajni

Jače korištene kožne površine u unutrašnjosti poput upravljača,
Nasloni za ruke ili ručice mjenjača s vremenom počnu sjajiti. Gloss Corrector matt nanosi se finom spužvicom i kružnim pokretima od šava do šava i ponovno daje mat izgled. Više prolaza povećava učinak.

Mladi i starinski automobili često imaju sjajniju završnu obradu
Kožna unutrašnjost. Mora npr. Na primjer, ako treba zamijeniti komad kože, razina sjaja je često previše mat. Ova razlika također se može ukloniti s Gloss Corrector glossy. Način na koji radi je gore opisan. I ovdje nekoliko prolaza povećava učinak.

Omekšivač kože

Nedostatak njege i prije svega toplina glavni su uzroci stvrdnute kože. Ako se stara koža već stvrdnula, možete učiniti čuda s našim omekšivačem kože i malo strpljenja. Omekšivač vraća koži ulja i minerale koji su uklonjeni sunčevom svjetlošću i zrakom.

Nanesite omekšivač kože spužvastim aplikatorom i pustite da tekućina upije. U nekim slučajevima tretman je potrebno ponoviti nekoliko puta kako bi tekućina postupno prodrla u donje slojeve kože.

Veganska koža

Veganska koža savršeno odražava naš zeitgeist i uživa sve veću popularnost. Tehnički razvoj to omogućuje
stvoriti umjetnički materijal koji ni u čemu nije inferioran prirodnom izvorniku. Izgled i dojam su savršeno oponašani. Ali također
Umjetnički materijal potrebno je njegovati kako bi zadržao svoju izvornu ljepotu.

Evo naših preporuka:

1. Čišćenje sa Sredstvo za čišćenje kože / Sredstvo za čišćenje kože Forte i spužvica ili četka za čišćenje

2. Površinska zaštita svijetle veganske kože protiv promjene boje traperica i ostale odjeće Kožna glazura Lederversiegelung.

Alcantara

Slično veganskoj koži, Alcantara je sintetički materijal koji imitira antilop, ali je jednostavan za održavanje i izdržljiviji je. Ne koristite oštra sredstva za čišćenje ili četke za čišćenje i nikada ne trljajte.

Sredstvo za čišćenje Alcanta 

Uklonite slobodnu prljavštinu s Alcantara površina usisavačem i raspršite Alcanta Cleaner na spužvasti aplikator ili izravno na površinu. Očistite tapkajući laganim pritiskom. Osušite žutom Micro-Wash krpom od mikrovlakana. Nema rubbelna! Nikada nemojte čistiti toplinom.

piling piti alcantaru

Kvržice koje se tijekom vremena pojavljuju na područjima istrošenosti tipične su za Alcantaru i nazivaju se "piling". Sve dok kvržice nisu prevelike, mogu se ukloniti našom kožnom brusnom pločom.

Oni štite lotose Brtvljenje tekstila

Alcantara se može dobro zaštititi od novih prljavština tekstilnom brtvom. Očistite površinu sredstvom za čišćenje Alcanta, ostavite da se osuši, zatim zabrtvite sredstvom Lotos Protectant.