PPF - Zaštitna folija za boju

PPF proizvodi za njegu, čišćenje, poliranje i vosak za plombiranje

Dugovječnost kroz najvišu kvalitetu, sa SWISSVAX PPF

Najkvalitetnija njega i održavanje zaštitnih folija za dugotrajnu zaštitu vozila

Zaštitne folije za boju i pripadajuća njega

PPF zaštitne folije, poznate i kao Paint Protection Films, za vozila nude brojne prednosti, posebno u prednjem dijelu, gdje mogu smanjiti oštećenje laka od kamenja i drugih utjecaja. Postoje prozirne, sjajne, obojene i mat folije, uključujući samozacjeljujuće folije koje toplinom mogu ispraviti male ogrebotine.

Međutim, PPF zaštitne folije zahtijevaju redovitu njegu kako bi zadržale svoja svojstva i kako ne bi postale krte i popucale.

To je zato što su zaštitnici stalno izloženi elementima, kao što su UV zrake, prljavština i zagađivači u zraku. Oni mogu oštetiti materijal PPF zaštitnog filma i smanjiti njegov zaštitni učinak. Međutim, redovita njega folije može pomoći da traje dulje i zadrži svoj zaštitni učinak. Korištenjem naših PPF proizvoda mrlje od vode i kamenca na vašem PPF-u svedene su na minimum.

SWISSVAX je razvio proizvode za sprječavanje i rješavanje takvih izazova.

Svestrani vosak najbolje kvalitete za vaš automobil

SWISSVAX PPF vosak posebno je razvijen za njegu folija i koristi visokokvalitetne voskove kako bi se osiguralo intenzivno zadržavanje sjaja, poboljšana vodoodbojnost i očuvanje elastičnosti folije. Uključena je i dodatna funkcija zaštite od UV zraka. Posebna prednost SWISSVAX PPF voska je visok udio karnauba voska od 40%. Ovaj prirodni vosak posebno je kompatibilan s kemijskom strukturom
svih filmova i učinkovito podupire njihov zaštitni učinak.

Komplet za mnoge izazove, jednostavno uz SWISSVAX

PPF Protection Set tvrtke SWISSVAX neophodan je alat za sve vlasnike vozila koji žele dugoročno zaštititi svoje PPF zaštitne folije. Sastoji se od posebno usklađenih proizvoda i pribora koji osiguravaju učinkovito osnovno čišćenje i njegu svih djelomično i potpuno foliranih površina.

Korištenjem PPF Protection Seta tvrtke SWISSVAX možete biti sigurni da će vaše PPF zaštitne folije biti optimalno njegovane i zaštićene. Svi proizvodi i pribor dolaze iz jednog izvora i međusobno su usklađeni kako bi se postigao savršen rezultat njege.

Poliranje PPF

Bilo ručno ili strojno poliranje, sa SWISSVAX-om je sve moguće

Ručno ili profesionalno strojno poliranje? Nema problema!

Bez obzira da li odaberete ručno poliranje ili profesionalni stroj za poliranje, one prikladne za PPF
Sa SWISSVAX proizvodima možete biti sigurni da se vaše površine mogu obrađivati ​​jednostavno i bez napora. Naši proizvodi posebno su razvijeni i testirani za automobile s PPF premazom i nude izvrsne rezultate u uklanjanju sitnih ogrebotina, ogrebotina i holograma. Korištenjem naših proizvoda možete biti sigurni da su površine vašeg vozila bez nedostataka i neželjenih tragova, a da pritom zadržavaju izvorni sjaj i zaštitu.

Koristim li Lotus Speed nakon depilacije?

Da.

Lotos Speed također se može koristiti na voštanom pečatu. Ovo ima prednost jer zaštitni sloj postaje još vodoodbojniji i traje dulje.

Pričekajte 3 sata prije nanošenja Lotos Speed kako bi se vosak savršeno spojio s bojom

Jedini brtvilo za PPF - KERAMIQ9

Posebna stvar kod KERAMIQ9

KERAMIQ9 je keramičko brtvilo u spreju na bazi vode jednostavno za korištenje koje je razvilo SWISSVAX koristeći Aqua-Infused proces. Prikladan je za privatne i profesionalne korisnike i kompatibilan je sa SWISSVAX proizvodima i voskovima. Brtvljenje stvara iznimno glatke i vodoodbojne površine na boji, staklu, plastici ili GRP-u
Za vanjsku upotrebu i pruža zaštitu do 12 mjeseci.

KERAMIQ9 produljuje životni vijek obojenih površina tretiranih i zapečaćenih SWISSVAX politurama i voskovima, a također može nadmašiti brtvila drugih proizvođača. Nanošenje je jednostavno i nakon normalne uporabe Swissvax proizvoda za njegu i voska, može se nanijeti i keramičko brtvilo za povećanje dugotrajne zaštite. Sa SWISSVAX “Prep Fluid” brtva se može ponovno neutralizirati i popravci su lako mogući u bilo kojem trenutku.

Napomena: Nanesite Keramiq9 jedan dan nakon depilacije.

9 činjenica o KERAMIQ9

  • Dugotrajno Svojstva perlanja do 12 mjeseci
  • Sef pogodan za privatne korisnike
  • Kratak Vrijeme primjene (ovisno o veličini automobila) od samo 30-60 minuta
  • Bez maskiranja i/ili pripremnih radova koji traju više sati ili dana
  • Prikladno i za netretirane i za SWISSVAX zapečaćene boje
  • Može se brzo i redovito redovito mijenjati u jako opterećenim područjima (npr. hauba, blatobrani itd.)
  • Niži sadržaj otapala bez otrovnih para u usporedbi s konvencionalnim keramičkim premazima
  • Može se koristiti za sve materijale kao što su boja, staklene površine, plastika, naplatci ili GRP
  • Ako je potrebno, uklonite KERAMIQ9 lako i bez ostavljanja tragova koristeći SWISSVAX «Prep Fluid»

SWISSVAX OPAQUE dizajniran za mat omotane i mat lakirane automobile

Sjaj i zaštita za mat filmove i lakove sa SWISSVAX OPAQUE

PPF Protection Set OPAQUE, za matirane i mat lakirane automobile

Serija SWISSVAX OPAQUE razvijena je posebno za njegu mat lakiranih i foliranih vozila. Oko
Kako ne bi napadali osjetljive površine, SWISSVAX proizvodi sadrže samo male količine kemijskih tvari. Umjesto toga, razvijena je jedinstvena formula koja je savršeno prilagođena potrebama mat površina. Poseban sastav SWISSVAX OPAQUE proizvoda osigurava zadržavanje mat završnice i nesjaj površine.

Matirane površine su osjetljivije na utjecaje iz okoline kao što su prašina, prljavština i sunčeva svjetlost, koji mogu uzrokovati štetu. Proizvodi SWISSVAX OPAQUE opremljeni su posebnim i prirodnim sastojcima koji stvaraju zaštitnu barijeru i tako čuvaju mat završni izgled. Istodobno poboljšavaju vodoodbojnost površine i olakšavaju čišćenje.

Korištenje proizvoda SWISSVAX OPAQUE osigurava dugotrajno očuvanje izgleda i kvalitete mat površina. Posebna formula omogućuje redovitu upotrebu bez utjecaja na mat finiš. SWISSVAX OPAQUE serija nudi jedinstveno rješenje za zahtjevne
Njeguje mat površine i osigurava optimalnu zaštitnu funkciju korištenjem posebno prilagođenih sastojaka.

SWISSVAX pribor za savršen rezultat

Upotpunite svoju njegu SWISSVAX priborom

Naš pribor također je vrhunske kvalitete

S pravim priborom iz SWISSVAX-a možete osigurati najbolju njegu automobila i optimalnu zaštitu vašeg automobila.

Naš izbor pribora uključuje visokokvalitetne krpe za čišćenje, spužve, četke i jastučiće za pranje. Svaki proizvod pažljivo smo odabrali i proizveli te testirali učinkovitost i kvalitetu kako bismo vam osigurali najbolji mogući rezultat. Naši jastučići za pranje, na primjer, izrađeni su od posebno mekanog materijala i imaju visoku sposobnost upijanja vode. To osigurava nježno i temeljito čišćenje bez
da je obojena površina oštećena.

Osim proizvoda za čišćenje, SWISSVAX nudi i razne aplikatore koji su posebno razvijeni za korištenje s našim proizvodima za njegu. Naše spužvice i jastučići omogućuju ravnomjernu raspodjelu proizvoda za njegu i nježno nanošenje na osjetljive površine.