Očistite, održavajte i zalijepite mat boje i folije

Pranje, čišćenje, "poliranje", održavanje i brtvljenje mat površina

Prva svjetska serija za njegu mat boja i folija

Njega, čišćenje i brtvljenje mat površina Swissvax serijom za njegu

Ovdje samo gledateljeve oči trebaju sjajiti - mat lak treba ostati mat!

Čišćenje i njega mat lakiranih ili foliranih
Automobili su visoka škola za njegu automobila. Konvencionalni proizvodi za čišćenje i njegu imaju abrazivni učinak i uništavaju svilenkastu, mat površinu. Klasični lakovi ne postoje za mat boju, jer bi oni dali sjaj mat površini.

Ovdje je Swissvax bio u mogućnosti ponuditi prvi i potpuni na svijetu
Serije za njegu mat boja i mat folija jamče da mat površine ostaju mat uz istovremeno postizanje maksimalne zaštite lakirane površine. Serija uključuje sve potrebne proizvode za savršenu njegu mat boje, od auto šampona za mat boju preko sredstva za predčišćenje i specijalnog voska do spreja za detalje i keramike u spreju za mat lakirana vozila.

Vjerujte našem know-howu i Swissvax proizvodima kako bi se vaš automobil prikazao onako kako vi želite – jednostavno savršeno.

Njega mat boje i folija - dobro obavljeno

Car Bath OPAQUE je naš auto šampon za mat boju i
ne sadrži niti posvjetljivače niti pojačivače sjaja
normalni auto šamponi su inače uobičajeni. Vrlo učinkovito i stoga se štedljivo otapa u vodi za pranje i pranje vozila od krova prema dolje s Washing Pudel Fine. Naknadno sušenje Micro-Dry krpom za sušenje.

Uz pretčistač mat boje Pre-Cleaner OPAQUE dobivate jedan
Dubinsko čišćenje izvedeno kao priprema za depilaciju. Da biste to učinili, poprskajte Pre-Cleaner OPAQUE i obrišite Micro-Absorb ružičastom bojom.

Naš vosak "OPAQUE" savršeno je brtvilo za mat boje.
Nakon što se stvrdne nakon nanošenja, nudi zaštitu od mikro-ogrebotina i sprječava brzo prljanje mat površine boje. Nanesite crveni vosak s ručnim pakom ili crni spužvastim aplikatorom i ispolirajte Micro-Fluffy. Pojedinačne dijelove karoserije treba tretirati jedan za drugim i na malim površinama (npr. pola blatobrana, pola vrata). 

Quick-Finish OPAQUE Detailing Spray u kombinaciji s Micro-Polish blue savršen je za uklanjanje malih iritacija poput otisaka prstiju. Poprskajte, obrišite - dobro održavana površina.

Naš Lotus Speed ​​​​ne samo da je razvijen za sjajne boje, već je idealan i za osvježavajuće mat boje. Proizvod se raspršuje i ravnomjerno raspoređuje s Micro-Fluffy i suši.